slika
1 od 1

TEFAL EY130815 Easy Fry Essential convection deep fryer and

87 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 12 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

TEFAL EY130815 Easy Fry Essential convection deep fryer and grill 3.5 l black

 

SPECIFICATION:

 

Brzo i ekonomično

Olakšajte pripremu vaših omiljenih recepata pomoću friteze koja štedi prostor i pruža brze rezultate* i maksimalnu energetsku efikasnost. **

 

Svestrano kuvanje

Uživajte u jednostavnim, ukusnim i zdravim obrocima - od savršeno hrskavog pomfrita i pržene piletine do povrća i deserta.

 

Tehnologija mešanja vazduha

Tehnologija konvekcije stvara savršenu ravnotežu između temperature i protoka toplog vazduha za hrskavu, zlatnu prženu hranu sa minimalnim ili bez masnoća - 99% manje masti od konvencionalnih friteza! * * 99% manje dodane masti: 7 ml 600 g svežeg pomfrita prženog uz upotrebu ulja, u poređenju sa tradicionalnim prženjem na 2 litra ulja

 

Delovi koji se mogu prati u mašini za pranje sudova

Kada završite, samo uklonite korpu za pečenje i stavite je u mašinu za pranje sudova radi lakšeg čišćenja i optimalne higijene.

 

Precizna podešavanja

Uživajte u savršenim rezultatima i jednostavnoj pripremi hrane zahvaljujući visokoj preciznosti, podesivoj kontroli temperature i tajmeru - do 200 ° C i 60 minuta.

 

Dizajn koji štedi prostor

Uštedite prostor na kuhinjskom pultu sa kompaktnom, modernom fritezom od 3,5 litara - u njoj možete pripremiti savršene, zdrave obroke, koji su dovoljni za do 4 osobe.

 

Ostale karakteristike:

- Kapacitet: 0,6 kg
- Poklopac: Potpuno providan
- Tajmer
- Uklonjiva posuda: PTFE
- Prekidač za uključivanje/isključivanje
- Može se prati u mašini za pranje sudova
- Boje: crna

 

ID Oglasa: #165678697
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.